Arkobaleno tuinschermen

Arkobaleno uitvoering

De BEAUFOR Arkobaleno-reeks opent een wereld van mogelijkheden dankzij een keuze uit meer dan 120 verschillende kleuren en uitvoeringen. Van RAL-kleuren tot houtpatronen en metallooks, het is allemaal mogelijk. Het lijkt ons ondenkbaar dat uw favoriete kleur/afwerking niet te vinden is in ons gamma.

Omdat BEAUFOR Arkobaleno tuinschermen speciaal voor u worden gemaakt, geldt een leveringstijd van gemiddeld vier tot zes weken.

Uniek 2tone concept

Dankzij het 2tone concept kunnen beide zijden van uw tuinscherm een volledig ander uitzicht hebben. Zo kan de buitenzijde aansluiten bij het uitzicht van uw woning, terwijl u langs de binnenzijde kiest voor een zicht dat het verlengde vormt van uw interieur.

Ook kunnen twee totaal verschillende smaken met elkaar worden verzoend zodat u geen compromis hoeft te zoeken met de buren. Strak en modern gecombineerd met tijdloos en klassiek, het is allemaal mogelijk.

Arkobaleno UNO versus DUO

Met BEAUFOR is het mogelijk om te kiezen welke zijden van het tuinscherm afgewerkt worden. In principe gaan we er van uit dat beide zijden van uw tuinscherm van een kleurenfolie worden voorzien. Dit is de Arkobaleno DUO uitvoering (= twee zijden in een kleur naar keuze).

In sommige gevallen is het niet nodig dat een zijde van het tuinscherm afgewerkt wordt. Bijvoorbeeld als het geplaatst wordt voor een muur. U hebt dan niet veel aan de andere kant. De niet-afgewerkt zijde blijft dan wit. Hier wordt geen kleurenfolie op verlijmd. Dit is de Arkobaleno UNO uitvoering (= 1 zijde van het tuinscherm in een kleur naar keuze). Deze optie is goedkoper dan de DUO uitvoering.

Waarom kiezen voor Arkobaleno?
  • 100% gepersonaliseerd tuinscherm
  • unieke kleuren
  • onderhoudsvrij tuinscherm
  • privacy gegarandeerd
  • geen compromis nodig met buren over de kleur
  • wind- en weerbestendige omheining

Bekijk zeker ook onze Google Maps met openbare referenties. Deze tuinschermen kan u van op de openbare weg bekijken. Bekijk ze hier!

Gouden tip!

Informeer tijdig naar uw Arkobaleno tuinscherm. Aangezien deze uitvoering niet uit voorraad leverbaar is, moet u rekening houden met een gemiddelde leveringstermijn tussen 4 en 6 weken. Wilt u snel een BEAUFOR tuinscherm, dan is er wel nog altijd de Pintura uitvoering.

Kom langs op onze info-zaterdagen, breng zeker een plan/schets en eventueel een paar foto’s mee. Zo kunnen onze medewerkers u het beste advies geven.

Ook interesse in een BEAUFOR tuinscherm?

Vraag een gratis offerte aan!

Ook interesse in een BEAUFOR tuinscherm?

Vraag een gratis offerte aan!